طرز تهیه پاستا پستو به روش رستوران های ایتالیایی
به گزارش مینی نت، برای وقت هایی که از سر کار برمی شد و وقت آشپزی ندارید یا روزهایی که حوصله پختن غذاهای زمان بر را ندارید و حتی نصف شب هایی که دل ضعفه خواب را از سرتان می پراند، پاستا پستو می تواند یک انتخاب عالی باشد. پاستا پستو که از دل اشپزخانه های ایتالیا به آشپزخانه ما ایرانی ها راه پیدا نموده است، با کم ترین مواد اولیه و در کمتر از نیم ساعت آماده می گردد. طرز تهیه پاستا پستو را می توانید در این محتوا از خبرنگاران مگ بیاموزید.

زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان پخت 15 دقیقه
مناسب برای 3 نفر
اندازه سختی آسان
مواد لازم برای تهیه پاستا پستو
برای درست کردن پاستا پستو شما به چند قلم مواد اولیه ساده و در دسترس احتیاج دارید. بسته به سلیقه خود می توانید از انواع پاستا مثل فوزیلی، اسپاگتی و… در درست کردن این غذا، بهره ببرید.
مواد لازم برای سس پستو | |
برگ ریحان تازه | 2 پیمانه / 50 گرم |
بادام | ¼ پیمانه |
روغن زیتون | ⅓ پیمانه |
سیر | 2 حبه |
فلفل سیاه درسته (اختیاری) | 4 تا 5 عدد |
نمک | به اندازه لازم |
مواد مورد احتیاج برای پاستا | |
پاستا فوزیلی (یا اسپاگتی، فارفاله یا ریگاتونی) | 2 پیمانه / 200 گرم |
آب | به اندازه لازم |
نمک | یک قاشق چایی خوری |
مواد مورد احتیاج برای تزیین | |
پنیر پارمزان رنده شده (اختیاری) | یک تا 2 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه خرد شده (اختیاری) | به اندازه لازم |
مرحله اول: تهیه سس پستو
در اولین مرحله از طرز تهیه پاستا پستو باید سس آن را درست کنید. در ادامه طرز تهیه این سس را به اختصار برایتان شرح داده ایم. برای دریافت جزئیات بیشتر می توانید به محتوای آموزش طرز تهیه سس پستو ایتالیایی، رجوع کنید.
1. تفت دادن بادام ها
ابتدا یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بادام ها را در آن بریزید و آغاز به تفت دادن کنید. حدود 2 تا 3 دقیقه باید بادام ها را مرتب هم بزنید تا برشته شوند و رنگ شان کمی برگردد. پس از آن، بادام های برشته شده را داخل یک ظرف دیگر بریزید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
2. آسیاب کردن بادام های برشته شده
بعد از اینکه بادام های برشته شده، کامل خنک شدند، آن ها را داخل غذاساز، خردکن یا آسیاب برقی بریزید و به صورت تکه های نسبتاً درشت خرد کنید.
3. اضافه کردن ریحان
ریحان ها را که از قبل پاک نموده و شسته اید را همراه با 2 حبه سیر، نوک قاشق چای خوری نمک و در صورت تمایل 4 تا 5 عدد فلفل سیاه درسته، به بادام های داخل مخلوط کن اضافه کنید.
4. اضافه کردن روغن زیتون
در حالی که دستگاه روشن است، یک سوم پیمانه روغن زیتون فرابکر را کم کم و در چند مرحله مواد سس اضافه کنید.
مواد را باید تا جایی مخلوط کنید که سسی با غلظت مناسب (نه خیلی روان و نه خیلی غلیظ) به دست آید. در آخر با یاری یک لیسک یا قاشق، سس پستو را از دیواره ها و کف ظرف غذاساز، جمع کنید و در یک کاسه یا ظرف دربسته بریزید و کنار بگذارید.
خواندنی ها
طرز تهیه انواع سس در خانه
مرحله دوم: تهیه پاستا پستو
حالا که سس پستو آماده شده است می توانید به سراغ درست کردن پاستا بروید.
1. آماده کردن آب جوش
5 تا 6 پیمانه آب را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت میانه رو به زیاد قرار دهید تا آب جوش بیاید.
2. پختن پاستا
وقتی آب جوش آمد، یک قاشق چایی خوری نمک به آن اضافه کنید. سپس پاستا را داخل آن بریزید و اجازه دهید که بپزد.
پاستا را باید طبق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید تا به حالت آل دنته (یعنی روی پاستا نرم گردد اما مرکز آن کمی سفت باشد) برسد که حدود 8 تا 10 دقیقه زمان می برد.
وقتی پاستا ها پخته شدند، آن ها را آب کش کنید و در یک کاسه بریزید.
3. اضافه کردن سس پستو به پاستا
تمام سس پستوی آماده شده را به پاستا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا تمام پاستاها به سس آغشته شوند. در صورت تمایل، می توانید در این مرحله کمی آبلیمو، پودر فلفل سیاه یا روغن زیتون فرابکر نیز اضافه کنید.
4. تزیین و سرو پاستا
در آخر، پاستا پستو را با اندازهی پنیر پارمزان گیاهی تزیین نموده و سرو کنید.
حال پاستا پستوی خوشمزه شما آماده است تا آن را نوش جانتان کنید. شما می توانید این پاستا را هم به صورت گرم و هم به صورت سرد میل کنید.
طرز تهیه پاستا پستو با مرغ
پاستا پستو با مرغ، رایج ترین نمونه از این پاستای خوشمزه ایتالیایی است و معمولا در ایران هم بیشتر مردم با همین ترکیب پاستا پستو را آماده می نمایند.
درست کردن پاستا پستو با مرغ هم بسیار راحت است و دقیقا مطابق با روش بالا باید پیش بروید. فقط در حینی که پاستا ها را می پزید، باید مرغ را همراه با روغن، نمک و فلفل در تابه ای تفت بدهید تا طلایی و مغز پخت بگردد. سپس پاستای آبکش شده را به مرغ ها اضافه کنید و در صورت دلخواه اندازهی خامه غلیظ، پنیر پارمزان و گوجه گیلاسی هم به آن اضافه کنید. در نهایت، پس از خاموش کردن حرارت، سس پستو را به مخلوط اضافه کنید.
در محتوای طرز تهیه پاستا پستو با مرغ می توانید تمام جزئیات درست کردن این پاستا را بخوانید.
طرز تهیه پاستا پستو با میگو
اگر از طعم های تکراری خسته شده اید، حتما پاستا با میگو را امتحان کنید. استفاده از میگو در پاستا نه فقط باعث خوشمزه شدن آن می گردد، بلکه به واسطه خواص میگو، به ارزش غذایی آن هم اضافه می نماید.
طرز تهیه پاستا با میگو هم بسیار راحت است. فقط باید میگوها را سرخ کنید تا صورتی شوند. سپس پاستاهای پخته شده و در نهایت سس پستو را اضافه کنید تا پاستای شما آماده سرو گردد.
طرز تهیه پاستا پستو با تن ماهی
یکی دیگر از ترکیبات شگفت انگیزی که پیشنهاد می کنیم حتما امتحان کنید، پاستا پستو با تن ماهی است. فقط کافی است که پاستای پخته شده را با تن ماهی ترکیب و در نهایت به سس پستو آغشته کنید.
طرز تهیه پاستا پستو با سبزیجات
اگر گیاه خوار هستید و می خواهید یک پاستایی بدون گوشت اما خوش رنگ و لعاب درست کنید، پاستا پستو با سبزیجات، مخصوص شماست. برای درست کردن این پاستا می توانید از انواع سبزیجات مثل بادمجان، کدو، گوجه فرنگی و جعفری یا هر سبزی دلخواه دیگر، بهره ببرید.
خواندنی ها
طرز تهیه پاستا آلفردو
نکاتی برای خوشمزه شدن پاستا پستو
اگرچه تهیه پاستا پستو خیلی راحت است، اما چند نکته مهم و کلیدی وجود دارد که باید در طرز تهیه این پاستا رعایت کنید، از جمله:
- سس پستو و پاستا را روی حرارت مستقیم ترکیب نکنید: حرارت مستقیم می تواند موجب تغییر رنگ و سیاه شدن ریحان موجود در پستو گردد. بنابراین از مخلوط کردن پاستا و پستو بر روی اجاق گاز خودداری کنید.
- اندازهی از آب پاستا را نگه دارید: پیش از آب کش کردن پاستا، حدود یک پیمانه (و حتی بیشتر) از آب حاصل از پخت آن را نگه دارید. این آب حاوی نشاسته است و می تواند در تنظیم غلظت سس پاستا بسیار مفید باشد.
- حتما به خود پاستا در حین پخت، نمک اضافه کنید: اندازه نمک موجود در سس پستو به تنهایی برای طعم دار کردن کل غذا کافی نیست. برترین کار این است که موقع پخت پاستا اندازهی نمک هم به آب پاستا اضافه گردد.
- حتما از ریحان تازه بهره ببرید: ریحان عضو اصلی سس پستو است. برای گرفتن برترین نتیجه، بهتر است که از ریحان تازه در این سس بهره ببرید و از مصرف ریحان خشک یا پلاسیده خودداری کنید.
- از بادام تازه و شیرین بهره ببرید: طعم بادام نیز تاثیر زیادی در سس پستو دارد، پس حتما باید از بادام تازه بهره ببرید که طعم تلخی نداشته باشد.