طرز تهیه رتتویی؛ غذای فرانسوی زیبا و خوشمزه
به گزارش مینی نت، رتتویی یک غذای گیاهی و بسیار خوشمزه فرانسوی است که خیلی از ما با شنیدن نامش، انیمیشن زیبای موش سرآشپز را به یاد می آوریم. این غذای خوشمزه که ظرافت و زیبایی خاصی هم دارد، ترکیبی فوق العاده از بادمجان و گوجه فرنگی و گاهی هم کدو است که در فر پخته می گردد. در این ویدیو از آموزش های آشپزی تصویری خبرنگاران مگ طرز تهیه رتتویی را آموزش می دهیم که می تواند یک گزینه عالی برای وعده غذایی بعدی شما باشد.

مواد لازم
- بادمجان قلمی: 2 عدد
- کدو سبز: 2 عدد
- گوجه فرنگی: 6 عدد
- پیاز: 1 عدد
- روغن زیتون: به مقدار لازم
- سیر: 3 حبه
- نمک و ادویه ایتالیایی: به مقدار دلخواه
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری سرخالی
- اورگانو: 1 و یک دوم قاشق چای خوری
- پاپریکا دودی: 1 قاشق چای خوری
- پودر سیر یا گرانول سیر: یک دوم قاشق چای خوری
مناسب برای: 4 نفر
زمان پخت: 1 ساعت
طرز تهیه رتتویی
- برای تهیه سس رتتویی، 1 عدد پیاز میانه و آب دار را نگینی خرد کنید و سپس مقداری روغن زیتون به همراه روغن مایع درون تابه بریزید و زمانی که داغ شد پیازها را داخل آن تفت دهید.
- 3 عدد حبه سیر را از بوته آن جدا کنید و زمانی که پیاز طلایی شد، سیرها را داخل آن پوره کنید و با پیاز تفت دهید تا عطر آن بلند گردد.
- حالا 1 قاشق چای خوری پاپریکای دودی و 1 قاشق چای خوری اورگانو به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. در این مرحه 1 قاشق غذاخوری سرخالی رب گوجه فرنگی نیز به پیاز اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
- چهار عدد گوجه فرنگی میانه را پوست گرفته و نگینی خرد کنید و زمانی که رب حسابی تفت خورد، گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. زمانی که گوجه فرنگی ها پخته شد و آب آن ها گرفته شد، به میزان دو سوم پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید تا پخت آن کامل گردد. در این مرحله نمک سس را نیز تنظیم کنید. غلظت سس باید مانند تصویر، نه خیلی شل و آبکی و نه خیلی سفت باشد.
- سس را کف ظرف مناسب فر به میزان 25 در 25 سانتی متر بریزید و 2 عدد بادمجان قلمی را با پوست به ورقه های نازک تقسیم کنید. بعلاوه 2 عدد کدو را با پوست به ورقه های نازک تقسیم کنید. 3 عدد گوجه فرنگی را هم با پوست به ورقه های نازک خرد کنید.
- حالا کدو و بادمجان و گوجه فرنگی را به ترتیب دلخواه روی سس بچینید.
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را درون ظرفی بریزید و یک دوم قاشق چای خوری اورگانو، یک دوم قاشق چای خوری پودر سیر یا گرانول، مقداری ادویه ایتالیایی و نمک به آن اضافه کنید و مخلوط کنید و با قلم مو روی گوجه فرنگی و بادمجان و کدو بکشید.
- روی ظرف را با فویل بپوشانید و روی آن را سوراخ کنید و آن را در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه گذاشته تا بپزد. در آخر فویل را برداشته و 5 دقیقه اجازه دهید تا روی سبزیجات نیز گریل گردد.
خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.
خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
منبع: دیجیکالا مگ