طرز تهیه میرزا قاسمی ، غذای محبوب گیلانی Mirza Ghassemi
به گزارش مینی نت، میرزا قنامی از غذاهای خوشمزه و پرهوادار گیلانی می باشد که عطر و طعم فوق العاده ای دارد. این غذا معمولا به عنوان پیش غذا سرو می گردد و سیر چاشنی اصلی این غذا می باشد.ترکیب بادمجان کبابی، سیر، گوجه و تخم مرغ. بادمجان جزو صیفی جاتی ست که هر غذایی با آن لذیذ و خوشمزه می گردد. غذاهایی که تم اصلی آن ها بادمجان می باشد بسیار محبوب و پر هوادار هستند. میرزا قنامی به وسیله محمدقنام خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و به وسیله او توسعه یافت و به نام او نیز نام گذاری شد. میرزا قنامی در گیلان معمولاً با برنج سرو می گردد اما اخیراً سرو با نان رایج شده است.
تهیه این غذا بسیار ساده می باشد. و شما می توانید با رعایت نکات طلایی طبخ میرزا قاسمی ، میرزا قاسمی گیلانی را در خانه و با دستپخت خودتان تهیه کنید. ما در این دستور تمام نکات مهم طبخ این غذای شمالی لذیذ را برایتان آماده نموده ایم. در ادامه این مطلب را به نقل از خبرنگاران بخوانید.
مواد لازم
- بادمجان قلمی و شیرین چهار عدد
- سیر تازه یک کله
- رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی تازه پنج عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
- لیمو ترش یک عدد
- تخم مرغ چهار عدد
- زرد چوبه یک قاشق چای خوری
- روغن آفتاب گردان یا روغن زیتون یک فنجان