طرز تهیه قارچ کبابی؛ پیش غذایی مقوی و لذیذ

به گزارش مینی نت، اگر به فکر غذایی سبک، خوشمزه و مقوی هستید، قارچ کبابی انتخاب خوبی است. مواد اولیه قارچ کبابی ساده و طرز تهیه آن آسان است. برای تهیه این غذا به مقداری قارچ، ادویه و نمک احتیاج دارید. شما می توانید بسته به شرایط خود این غذا را روی گاز، در فر یا روی زغال تهیه کنید. با افزودن چاشنی هایی مانند ماست چکیده یا آب لیمو قارچ های خوشمزه تری آماده کنید. در این مقاله از مجموعه مقالات خبرنگاران مگ طرز تهیه قارچ کبابی را توضیح داده ایم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه قارچ کبابی؛ پیش غذایی مقوی و لذیذ

اندازه کالری قارچ کبابی

ارزش غذایی هر 100 گرم قارچ کبابی در جدول زیر نوشته شده است:

عنوانمیزان
کالری15 کالری
کربوهیدرات0.6 گرم
پروتئین1.8 گرم
چربی0.3 گرم
فیبر2.3 گرم

طرز تهیه قارچ کبابی روی زغال

برای تهیه قارچ کبابی روی زغال می توانید بسته به سلیقه خود از سیخ چوبی یا فلزی بهره ببرید.

مواد لازم برای تهیه قارچ کبابی روی زغال

عنوانمیزان
قارچ500 گرم
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
آب لیمو1 قاشق غذاخوری
سیر2 حبه
نمک و فلفلبه اندازه لازم
سیخ چوبی یا فلزیبه تعداد لازم

زغال ها را آتش بزنید تا کاملا داغ و سرخ شوند. قارچ ها را با روغن زیتون، آب لیمو، سیر، نمک و فلفل طعم دار کنید. سیخ های نازکی انتخاب کنید و آن ها را از مرکز قارچ ها عبور دهید (اگر از سیخ چوبی استفاده می کنید، سیخ ها را قبل از استفاده 20 دقیقه درون آب سیخ کنید تا آتش نگیرند). قارچ ها را روی زغال قرار دهید و هرازگاهی آن ها را بچرخانید تا طلایی و کبابی شوند. پس از 10 الی 15 دقیقه قارچ کبابی شما آماده است. نوش جان!

برای مطالعه بیشتر: خواص قارچ

طرز تهیه قارچ کبابی روی گاز

برای تهیه قارچ کبابی روی گاز به تابه گریل یا توری مخصوص کباب کردن مواد غذایی احتیاج دارید.

مواد لازم برای تهیه قارچ کبابی روی گاز

عنوانمیزان
قارچ500 گرم
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه اندازه لازم
آب لیمو1 قاشق غذاخوری

در طرز تهیه قارچ کبابی در ماهیتابه، تابه گریل را روی حرارت میانه قرار دهید تا گرم گردد. قارچ ها را با روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل طعم دار کنید. قارچ ها را درون تابه گریل قرار داده و پس از 5 دقیقه که طلایی شدن آن ها را برگردانید. پس از آماده شدن قارچ ها را از تابه بردارید و با کمی آب لیمو یا سس دلخواه خود سرو کنید.

برای مطالعه بیشتر: انواع قارچ خوراکی

طرز تهیه قارچ کبابی در فر

برای تهیه قارچ کبابی در فر ضروری است قبل از آماده کردن مواد فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

مواد لازم برای تهیه قارچ کبابی در فر

عنوانمیزان
قارچ500 گرم
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
سیر2 حبه
نمک و فلفلبه اندازه لازم
آب لیمو1 قاشق غذاخوری
آویشن یا پونه کوهی1 قاشق چای خوری

قارچ ها را، بدون این که کلاهک هایشان جدا شوند، بشویید. در ظرفی بزرگ روغن زیتون، سیر خرد شده، آب لیمو، نمک، فلفل و آویشن را با یکدیگر مخلوط کنید. قارچ ها را به این مواد اضافه کنید تا به خوبی طعم دار شوند. قارچ ها را روی یک سینی فر و روی کاغذ روغنی قرار دهید. سینی را برای 15 الی 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا قارچ ها نرم و طلایی شوند.

برای مطالعه بیشتر: بادمجان کبابی گیلانی

طرز تهیه قارچ کبابی با ماست

برای تهیه این غذا بهتر است از ماست چکیده بهره ببرید.

مواد لازم برای تهیه قارچ کبابی با ماست

عنوانمیزان
قارچ500 گرم
ماست چکیده4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه اندازه لازم
سیر2 حبه
آب لیمو1 قاشق غذاخوری
آویشن، پونه کوهی یا شوید خشک1 قاشق چای خوری

قارچ ها را بشویید. ماست چکیده، روغن زیتون، سیر خرد شده، آب لیمو، نمک، فلفل و سبزیجات معطر را با یکدیگر ترکیب کنید. قارچ ها را درون این سس قرار داده و ظرف آن را برای 30 دقیقه در یخچال بگذارید. سپس قارچ ها را در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد یا روی زغال قرار دهید. پس از 15 الی 20 دقیقه قارچ کبابی شما آماده است. نوش جان!

برای مطالعه بیشتر: محبوب ترین کباب های دنیا

نکاتی برای خوشمزه تر شدن قارچ کبابی

  • اگر قصد تهیه قارچ کبابی با سیخ را دارید، با استفاده از چاقو شکاف های کوچکی روی قارچ ایجاد کنید تا موقع کباب شدن نترکند.
  • در تهیه سس ماست می توانید از جعفری ساطوری شده بهره ببرید.
  • در طرز تیه قارچ کبابی فوری کافی است قارچ ها را کمی در آب نمک خیس کردند. سپس آن ها را روی توری گذاشته و روی گاز کباب کنید.
  • اگر قارچ کبابی را در فر تهیه می کنید، می توانید برای خوشمزه تر شدن آن از پنیر پیتزا و ذرت بهره ببرید. کافی است پایه های قارچ را از کلاهک آن جدا کنید. سپس پنیر پیتزا، سبزی ساطوری شده و ذرت را درون کلاهک قارچ بریزید و قارچ ها را در فر قرار دهید.

سخن آخر

تهیه میان وعده و غذاهای مفید و در عین حال کم کالری دغدغه افراد بسیاری است. قارچ کبابی یکی از این غذاهاست که می توانید در خانه یا محیط های بیرون از منزل آن را تهیه کنید. برای تهیه قارچ کبابی به میزانی قارچ، نمک و سیخ احتیاج دارید. بعلاوه بسته به دائقه و سلیقه خود می توانید از روغن زیتون، پنیر پیتزا و سبزی معطر ساطوری شده بهره ببرید. قارچ کبابی را می توان در فر، روی گاز، روی زغال و تابه های مخصوص گریل آماده کرد.

منبع

Loveandlemons.com

سوالات متداول

1. آیا می توان از سیخ چوبی برای کباب کردن قارچ استفاده کرد؟

بله. اما حتما سیخ های چوبی را قبل از استفاده 20 دقیقه در اب خیس کنید تا آتش نگیرند.

2. از چه چاشنی هایی می توان برای تهیه قارچ کبابی استفاده کرد؟

می توانید از سس های ساده مانند ماست چکیده، سیر، آب لیمو و روغن زیتون بهره ببرید. سبزی های معطر مانند جعفری ساطوری شده نیز به خوشمزه تر شدن قارچ کبابی شما یاری می نماید.

3. آیا قارچ کبابی برای افرادی که رژیم دارند مناسب است؟

بله. قارچ کبابی کالری کم و مواد مغذی بسیاری دارد و برای افرادی که وگان هستند نیز مناسب است.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 20 شهریور 1403 بروزرسانی: 20 شهریور 1403 گردآورنده: mininote.ir شناسه مطلب: 2282

به "طرز تهیه قارچ کبابی؛ پیش غذایی مقوی و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قارچ کبابی؛ پیش غذایی مقوی و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید