طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور به 2 روش ساده و فوری

به گزارش مینی نت، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور را خدمت شما عزیزان آموزش دهیم. ابتدا باید نکاتی را در مورد سیر ترشی های تقلبی که در بازار زیاد شده بدانید. بیشتر تولیدکننده های سیر ترشی برای اینکه سیر ترش رسیده تری داشته باشند از ترفند ها و روش هایی استفاده می کنند که تمامی این روش ها را به شما می گوییم.

طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور به 2 روش ساده و فوری

آن ها از سرکه بالزامیک را هم برای سیاه تر شدن رنگ ترشی سیر استفاده می کنند و سرکه خرما که شیرین تر از سرکه های دیگر است را به سیر ترشی اضافه می کنند، چون سیر ترشی چند ساله واقعی طعم شیرینی دارد این سرکه این طمع را به آن ها می دهد. گاهی به دلیل گرانی سرکه بالزامیک به جای آن از سس سویا استفاده میکنند که تیرگی رنگ ترشی را فراهم می کند و چون سس سویا شور است دیگر نمک به آن اضافه نمی کنند. برخی هم سرکه معمولی را با شکر قهوه ای و کمی سس سویا برای سیاه شدن رنگ آن مخلوط می کنند و به سیر اضافه می کنند و سپس به مدت یک ربع سیر و سرکه ها رو با هم میجوشانند تا مواد به خورد سیر ها بره و مثل سیر ترشی چند ساله نرم و شیرین بشه.

در این مطلب آمده است:

طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور

طرز تهیه سیر ترشی فوری هفت ساله

طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور

مواد لازم
سیریک کیلو
سرکهبه مقدار لازم
نمکیک قاشق چایخوری
شیره انگور یک استکان

مراحل تهیه ترشی سیر با شیره انگور

  • برای درست کردن این نوع سیر ترشی باید اول کامل سیر ها رو تمیز کنید به طوری که فقط یک لایه از پوست آن باقی بماند.
  • بعد سیر ها رو همراه با نمک و سرکه و شیره انگور روی حرارت گذاشته تا چند تا جوش بزند.
  • بعد از اینکه سرد شد سیرها را در ظرف مخصوص ریخته و درب آن را ببندید. باید مایع کامل روی سیر ها را بگیرد؛ این سیر ترشی بعد حدود 4 ماه قابل استفاده است.

طرز تهیه سیر ترشی فوری هفت ساله

مواد لازم
سیر500 گرم
سرکه1 لیتر
رب انار یا شیره انگور یا شیره خرمابه میزان لازم

روش تهیه سیر ترشی فوری

  • برای تهیه این مدل سیر ترشی پوست سفید سیر را گرفته و آن را بشویید و خشک کنید.
  • سپس سیر و سرکه را در ظرفی ریخته و حدود 5 دقیقه بجوشانید.
  • حالا می توانید به سرکه و سیر رب انار یا شیره انگور یا شیره خرما و کمی نمک اضافه کنید.
  • حالا دوباره کمی آن ها را می جوشانیم تا سیر ها تقریبا نرم شوند.
  • حال صبر کنید تا سیر ها خنک شوند.
  • الان دیگه سیر ترشی شما آماده است و لازم نیست هفت سال صبر کنید.

سخن آخر

سیر ترشی یکی از ترشیجات خوشمزه و خوش رنگ بوده که در فرهنگ ایرانی جایگاه ویژه ای دارد، در ایران سیر ترشی را به همراه انواع غذا مصرف می کنند و بهتر است بدانید که سیر ترشی فواید و خواص زیادی برای بدن دارد. توصیه می کنیم که حتما مهم ترین خواص سیر ترشی را در انگیزه بخوانید.

در صورت داشتن نظر و یا سوال، در پایین همین صفحه با ما در ارتباط باشید؛ کارشناسان ما در اسرع وقت جوابگوی شما خواهند بود.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 6 آبان 1399 بروزرسانی: 6 آبان 1399 گردآورنده: mininote.ir شناسه مطلب: 1172

به "طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور به 2 روش ساده و فوری" امتیاز دهید

79 کاربر به "طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور به 2 روش ساده و فوری" امتیاز داده اند | 4.3 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور به 2 روش ساده و فوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید