تور ارزان یونان: طرز تهیه سالاد یونانی با سس مخصوص

به گزارش مینی نت، خبرنگارانـ سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر دنیا هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به علت ترکیباتی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد ها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آب لیمو، آب غوره و... تشکیل می شوند که معمولاً به صورت سرد سرو می شوند و ممکن است علاوه بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آن ها اضافه گردد که در این صورت ارزش غذایی شان بیش تر می گردد و می توان به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.

تور ارزان یونان: طرز تهیه سالاد یونانی با سس مخصوص

سفر با تور ارزان یونان را از دست ندهید و از نزدیک با سرزمین اسطوره های باستانی آشنا شوید و شهرهای سانتورینی، آتن و میکونوس را ببینید.

به گزارش خبرنگاران؛ سالاد یونانی یکی از انواع سالاد های سرد است که در تهیه آن از سبزیجات پرخاصیتی مانند فلفل دلمه ای و گوجه گیلاسی استفاده می گردد و ترکیب این سبزیجات با نخود پخته، پنیر فتا و سس مخصوص این سالاد طعم بی نظیری را به وجود می آورد که پیشنهاد می کنیم حتما آن را در منزل تهیه و نوش جان کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد یونانی رنگارنگ و خوشمزه همراه با دستور تهیه سس مخصوص این سالاد تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه سالاد یونانی

خیار: 2 عدد

گوجه گیلاسی: 2 لیوان

فلفل دلمه ای رنگی (قرمز یا زرد): 1 عدد

پیاز قرمز: 1 عدد

نخود پخته: 1 لیوان

زیتون سبز یا سیاه: نصف لیوان

پنیر فتا: نصف لیوان

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص سالاد یونانی

روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

ماست یونانی یا ماست هم زده: یک سوم لیوان

آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

سیر تازه: 2 حبه

شوید خشک: 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای از سبزیجات پر خاصیتی است که مصرف آن به تمامی افراد به ویژه بچه ها توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی تری دارد. فلفل دلمه ای به علت مواد مغذی از جمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرما خوردگی محسوب می گردد و بعلاوه برای درمان کم خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و نیز برطرف یبوست بسیار مفید است.

ته فلفل دلمه برجستگی هایی وجود دارد. فلفل دلمه هایی که چهار برجستگی در زیرشان دارند، ماده هستند. فلفل دلمه ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام خواری مناسب تر از فلفل نر است. فلفل دلمه ای که سه برجستگی در زیر خود داشته باشد، نر است. تخم کم تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می گردد و در آشپزی کاربردی تر است. برعکس فلفل دلمه ای ماده که بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی گردد و خوشمزه باقی می ماند. هنگام خرید فلفل دلمه ای به این نکته توجه داشته باشید: فلفل دلمه ای را بردارید و کنار گوش تان تکان بدهید. اگر صدای تکان خوردن تخم ها از داخل آن نیامد؛ یعنی فلفل دلمه ای تازه است.

نکات مربوط به پنیر فتا

در گذشته از پنیر منحصراً در سفره صبحانه استفاده می شد؛ اما امروز پنیر در تهیه و پخت انواع غذا ها کاربرد دارد. پنیر فتا (رسیده در آب نمک) یکی از انواع پنیرهاست که ریشه یونانی دارد و در ظاهر به پنیر لیقوان شبیه است. ارزش غذایی این پنیر بسیار بالاست که شامل مقادیر زیادی کلسیم و ویتامین های گروه B می گردد. این پنیر نسبتاً شور است، به همین علت توصیه می گردد در اضافه کردن نمک به غذایی که پنیر فتا دارد، دقت کنید.

نکات مربوط به زیتون

زیتون یکی از خوشمزه ترین و مفیدترین خوردنی های همراه با غذاست که لذت غذا خوردن را چندین برابر می نماید و از ارزش غذایی بالایی برخودار است. زیتون سیاه به علت داشتن ویتامین آ می تواند سلامتی چشم و بینایی را بهبود ببخشد. بعضی مطالعات نشان داده است که خوردن زیتون سیاه موجب تسکین بعضی درد ها در مفاصل می گردد. زیتون سیاه حاوی بعضی خواص ضد التهاب قوی است که می تواند از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کند. مصرف زیتون سیاه به طور منظم می تواند به تنظیم سطح قند خون یاری کند.

حال که با بعضی خواص زیتون آشنا شدید، ممکن است این سوال برای تان پیش بیاید اگر زیتونی که خریده اید، تلخ بود، چطور باید تلخی آن را بگیرید؟

همه انواع زیتون ها تلخ هستند که راه از بین بردن تلخی آن شستشوی چندباره آن ها با آب است؛ یعنی اینکه زیتون ها را سه تا چهار بار باید بشویید. سپس بعد از هر بار شستن در آب نمک بخوابانید تا طعم مطلوبی به دست بیاورد. پس از اینکه تلخی زیتون ها از بین رفت، دوباره آن ها را در آب نمک که میزان شوری آن مطابق میل شماست، بریزید؛ سپس روی زیتون ها 2 قاشق روغن زیتون و یک قاشق گل پر بریزید و در جای خنک به غیر از یخچال نگه دارید.

طرز تهیه سالاد یونانی

1 ـ برای آغاز کار خیار ها را خرد کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. گوجه گیلاسی ها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و همراه با پیاز قرمز خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده، نخود پخته، زیتون خرد شده و پنیر فتا که به صورت مکعبی برش زده اید، به کاسه سالاد اضافه کنید.

2 ـ داخل یک کاسه دیگر ماست یونانی و آبلیمو را بریزید و خوب هم بزیند تا کمی رقیق گردد؛ سپس روغن زیتون، آبلیمو، سیر رنده شده، شوید خشک و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. این سس را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مزه ها باهم مخلوط شوند؛ سپس ده دقیقه قبل از سرو به کاسه سالاد اضافه کنید. سالاد را به آرامی و با یاری دو قاشق هم بزنید و خوب زیر و رو کنید تا همه مواد سالاد به سس آغشته شوند. نوش جان

منبع: فرارو
انتشار: 23 فروردین 1401 بروزرسانی: 23 فروردین 1401 گردآورنده: mininote.ir شناسه مطلب: 1966

به "تور ارزان یونان: طرز تهیه سالاد یونانی با سس مخصوص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور ارزان یونان: طرز تهیه سالاد یونانی با سس مخصوص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید