کولما، شهر مردگان

به گزارش مینی نت، کولما شهری است در نزدیکی سانفرانسیسکوی آمریکا که به دلیل وجود قبرستان ها و گورهای زیاد در آن، به شهر خاموش و شهر مردگان معروفیت یافته است. با خبرنگاران همراه باشید تا با این شهر عجیب بیشتر آشنا شوید.

کولما، شهر مردگان

در جنوب سانفرانسیسکو و در نزدیکی شهر دلی، شهر کوچک کولما قرار گرفته است که تعداد مردگان آن بیشتر از افراد زنده بوده و نسبت آن ها یک به هزار است! مساحت این شهر کمتر از 5 کیلومتر مربع است اما تعداد افرادی که در این شهر دفن شده اند، به میزان 17 گورستان بوده و روح بیش از 1/5 میلیون نفر در خاک آن آرام گرفته است!

تقریبا تمام کسانی که در این شهر دفن شده اند، هم زمانی که زنده بودند و هم بعد از مرگشان از ساکنان سانفرانسیسکو بودند. اما با ورود به قرن تازه این شهر حکمی را دریافت کرد که طبق آن باید تمام اجساد کسانی که قبرهایشان در محدوده سانفرانسیسکو بود، به جای دیگری منتقل می شد. دولت می گفت که قبرستان باعث شیوع بیماری می شود اما انگیزه اصلی صدور چنین حکمی، افزایش ارزش ملک در این شهر بود (افزایش قیمت زمین در سانفرانسیسکو به قدری بود که ارزش نداشت چنین زمین هایی به خاطر دفن مردگان بلا استفاده بماند).

صدها هزار جسد به زمین های خالی جنوب شهر منتقل شدند و کم کم شهر کولما شکل گرفت. برای مدتی تنها ساکنان شهر گورکن ها، پرورش دهندگان گل و گیاه و سازندگان مقبره بودند. از سال 1980 به بعد بود که کم کم افراد دیگری پا به این شهر گذاشتند و مشاغل دیگری در اطراف خانه های مردگان ایجاد شد. امروزه در این شهر کوچک مشاغل دیگری مانند نمایندگی های مجاز خودرو و مراکز خرید بسیار رونق یافته اند. در سال های اخیر در کولما مسابقات بوکس برگزار می شود.

تاریخ کولما به اواسط قرن 19 بازمی شود، زمانی که بسیاری از افراد برای یافتن طلا در سال 1849 به کالیفرنیا هجوم آوردند. وسوسه ثروت صدها هزار جوینده طلا، تاجر و مهاجر را از سراسر دنیا به کالیفرنیا کشاند. ده ها هزار نفر در سانفرانسیسکو به کار خود انتها دادند و بعضی عوامل آن ها در سانفرانسیسکو متوقف کرد. اما جستجوی طلا کار آسانی نبود. هزاران نفر در تصادفات جان خود را از دست دادند و بعضی از آن ها نیز تسلیم بیماری هایی هایی همانند وبا شدند و سانفرانسیسکو که در آن موقع 200 سکنه داشت، با احتیاج شدید به قبرستان روبرو شد. در این شهر بیش از 24 قبرستان تاسیس شد و تمامی قبرهای آن ها پر شدند.

این اوضاع ادامه داشت تا این که صاحبان قبرستان رو به سوی کولما کردند. اولین گورستان به نام صلیب مقدس در سال 1887 تاسیس شد. در سال 1900 دولت سانفرانسیسکو اظهار داشت که این شهر فضای کافی برای ایجاد گورستان های دیگر ندارد و دیگر اجازه تدفین کسی را در این شهر نخواهد داد. سپس در سال 1914 دولت به این نتیجه رسید که منع ندفین کافی نیست؛ آن ها تصمیم گرفتند که زمین هایی را که به وسیله مردگان اشغال شده بود را دوباره زنده نمایند. این اعلامیه به تمامی قبرستان ها ارسال شد و تمامی جسدها یک مرتبه به سمت کولما سرازیر شد. در سال 1924 شهر کولما به طور رسمی به ثبت رسید و در ابتدا نام آن Lawndale بود اما در سال 1941 به کولما تغییر یافت.

امروزه 1800 نفر در کولما زندگی می نمایند و 1/5 میلیون مرده در قبرستان های آن آرام گرفته اند و در میان آن ها شخصیت های مشهور و برجسته ی آمریکایی مانند تولیدنماینده شلوار کتان، لوی استراس، ویلیام راندولف هرست از افراد قدرتمند و بانفوذ روزنامه و تاجر بانفوذ آمادئو جیانینی، بنیان گذار بانک آمریکا به چشم می خورد.

این تعداد زیاد از ساکنان زیرزمینی شهر کولما باعث شده اند که به این شهر لقب شهر خاموش بدهند. با این حال ساکنان شهر کولما به شوخی از این موقعیت شهرشان یاد می نمایند. شعار رسمی این شهر زنده ماندن در کولما فوق العاده است است.

منبع: کجارو / amusingplanet.com
انتشار: 17 آبان 1403 بروزرسانی: 17 آبان 1403 گردآورنده: mininote.ir شناسه مطلب: 2312

به "کولما، شهر مردگان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کولما، شهر مردگان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید