طرز تهیه فیله سوخاری؛ وقتی دلتنگ فست فود می شویم!

به گزارش مینی نت، این روز های کرونایی ما را حسابی دلتنگ غذا های فست فودی نموده است، اما چاره ای هم نداریم و باید به خاطر حفظ سلامت خود و اطرافیانمان از رفتن به رستوران ها دوری کنیم. چاره چیست؟ غذا های فست فودی را در خانه درست کنیم. فیله سوخاری یکی از این غذا های فست فودی است که می توانیم در خانه درست کنیم و هم دلتنگی مان از غذا های فست فودی را برطرف کنیم هم از خوردنش لذت ببریم و خیالمان راحت باشد همه چیز در سلامت کامل طبخ شده است.

طرز تهیه فیله سوخاری؛ وقتی دلتنگ فست فود می شویم!

مواد لازم:

سینه مرغ: 1 -2 عدد

ماست: 6 قاشق غذاخوری

ادویه: به اندازه لازم

پودر فلفل سیاه و قرمز: به اندازه لازم

زعفران: به اندازه لازم

نمک و زردچوبه و دارچین: به اندازه لازم

پیاز میانه: 2 عدد

سیر درشت: 2 حبه

آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری

آرد سوخاری: به اندازه لازم

تخم مرغ: 2 عدد

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا سینه های مرغ را فیله می کنیم؛ (به صورت نوار های باریک برش می دهیم). پیاز ها را خرد نموده و سیر را ریز رنده می کنیم.

2. سپس ماست، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، ادویه زعفران و دارچین را باهم مخلوط نموده و پیاز و سیر ها را به آن اضافه و مخلوط می کنیم.

3. فیله های مرغ را داخل مخلوط قرار می دهیم و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا مزه دار شوند.

4. در ظرف مناسب روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا کاملا داغ گردد. سپس تخم مرغ ها را در کاسه ای جداگانه شکسته و هم می زنیم.

5. سپس فیله ها را از مواد جدا نموده و ابتدا در آرد سوخاری می غلتانیم و بعد داخل تخم مرغ ها میزنیم و مجددا در آرد سوخاری می غلتانیم و داخل روغن می اندازیم تا سرخ شوند.

منبع: ایرنا

منبع: فرارو
انتشار: 5 خرداد 1401 بروزرسانی: 5 خرداد 1401 گردآورنده: mininote.ir شناسه مطلب: 2003

به "طرز تهیه فیله سوخاری؛ وقتی دلتنگ فست فود می شویم!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فیله سوخاری؛ وقتی دلتنگ فست فود می شویم!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید