طرز تهیه شیرینی حلزونی بدون فر با طعم و ظاهر فراموش نشدنی
به گزارش مینی نت، شیرینی حلزونی با آن ظاهر شبیه به حلزونش، طعم و ظاهر فراموش نشدنی دارد که کمتر کسی آن را از یاد می برد. ریشه این شیرینی را می توان در شهر بندر ترکمن جست که زنانش آن را بدون فر برای جشن هایشان درست می نمایند. اگر شما هم علاقه مند به این شیرینی خوشمزه هستید اما فر در دسترس تان نیست می توانید طرز تهیه شیرینی حلزونی بدون فر را این جا بخوانید.
- تخم مرغ یک عدد
- شکر سه قاشق غذاخوری
- روغن مایع چهار قاشق غذاخوری
- ماست پنج قاشق غذاخوری
- آرد دو پیمانه
- بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
- عسل سه قاشق غذاخوری
- شکر دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرینی حلزونی بدون فر
1. مواد را مخلوط کنید
شیرینی حلزونی که آن را با نام کلوچه حلزونی هم می شناسند در کمتر از 30 دقیقه درست می گردد پس در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی حلزونی بدون فر احتیاج است مانند دیگر دستورهای شیرینی به سراغ مواد لازم رفته و آن ها را در دمای محیط قرار دهید. در یک کاسه مناسب شکر و تخم مرغ را با هم زن برقی یا دستی آن قدر بزنید که کرمی رنگ و کش دار گردد. حال در ادامه مخلوط کردن مواد باید ماست و روغن مایع را داخل کاسه بریزید. مخلوط را مجدد با هم زن برای چند دقیقه بزنید تا خوب با یکدیگر ترکیب شوند. آرد و بیکینگ پودر را همچون دستور کیک ساده با یکدیگر سه بار الک نموده و در چندین مرحله به مواد اضافه نموده و هم بزنید. شما در این مرحله باید دقت داشته باشید که مخلوط را تا جایی هم بزنید که خمیر وسط کاسه جمع گردد.
2. خمیر را باز کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه شیرینی حلزونی بدون فر باید سطح کارتان را کمی آرد بپاشید. خمیر نرم و لطیف شیرینی حلزونی را روی آن قرار دهید. خمیر را با یاری وردنه به قطر نیم سانتی متر و به شکل مستطیل باز کنید. حال زمان آن است که با توجه به ذائقه تان روی خمیر شیرینی عسل و مربا بمالید. مارمالاد هم می تواند گزینه مناسبی باشد. حال روی آن را می توانید مخلوط شکر و دارچین بریزید تا طعمی فراموش نشدنی به خود بگیرد. در نهایت خمیر را از عرض به آرامی رول کنید. هربار که رول می کنید خمیر را کمی فشار دهید تا بچسبد. از یک کاتر یا چاقوی تیز یاری بگیرید تا رول حلزونی تان را به میزان های یک سانتی متری برش دهید.
3. شیرینی حلزونی را بپزید
در چهارمین مرحله از طرز تهیه شیرینی حلزونی بدون فر یک تابه مناسب گود انتخاب نموده و به میزان کافی در آن روغن بریزید. حال با داغ شدن روغن، با توجه به گودی تابه تان دو تا سه عدد از شیرینی ها را داخل آن انداخته و سرخ کنید. دو طرف شیرینی ها که طلایی شدند آن ها را بیرون آورده و روی دستمال کاغذی تمیز بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته گردد. آن ها را با پودر پسته و نارگیل تزئین نموده و در ظرف سرو موردنظر بچینید.
نکات تکمیلی تهیه شیرینی حلزونی بدون فر
شیرینی حلزونی با آن که جزء شیرینی های خانگی محسوب می گردد بسیار خوشمزه است تا جایی که به خاطر ظاهر زیبا و فراموش نشدنیش نه از یاد بچه ها می رود نه بزرگسالان. به همین بهانه آن را با رعایت نکات تکمیلی زیر به آسانی برای دورهمی هایتان درست نموده و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد میانی شیرینی حلزونی
در طرز تهیه شیرینی حلزونی بدون فر دست تان باز است که برای مواد میانی شیرینی از فیلینگ هایی مانند کرم پیراشکی، مخلوط دارچین و شکر یا سس شکلاتی بهره ببرید. تمام موارد گفته شده چه در پاراگراف بالا و چه این جا تماما به ذائقه خودتان بستگی دارد.
رول کردن شیرینی
شیرینی حلزونی را به رول و ظاهر حلزونی اش می شناسند پس باید به دقت خمیر آن را رول کنید. شما بعد از استراحت خمیر باید چانه ها را به قطر نیم تا یک سانتی متر روی سطح کار خود باز کنید. حال آن را رول نموده و خمیر را دور خود بپیچید. شما باید آن ها را در یک ظرف دربسته قرار دهید تا با قرار گرفتن در دمای محیط به مدت طولانی، نرم بمانند.
منبع: کتاب کاله