راه های توسعه همکاری دانشگاه تبریز و صنعتی ارزوم ترکیه آنالیز شد

به گزارش مینی نت، رئیس دانشگاه صنعتی ارزوم کشور ترکیه و هیئت همراه وی در ملاقات با رئیس دانشگاه تبریز، راه های توسعه همکاری دانشگاهی بین دو دانشگاه را به میزبانی دانشگاه تبریز مورد آنالیز قرار دادند.

راه های توسعه همکاری دانشگاه تبریز و صنعتی ارزوم ترکیه آنالیز شد

بهترین تجربه سفر را با تور ترکیه در خاطراتتان ثبت کنید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرنگاران، رئیس دانشگاه صنعتی ارزوم کشور ترکیه و هیئت همراه وی در ملاقات با رئیس دانشگاه تبریز؛ راه های توسعه همکاری دانشگاهی بین دو دانشگاه را به میزبانی دانشگاه تبریز مورد آنالیز قرار دادند.

میررضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز، در این آیین ضمن خیرمقدم به رئیس دانشگاه صنعتی ارزوم کشور ترکیه و هئیت همراه وی با تشریح بعضی دستاورد های دانشگاه تبریز در حوزه های مختلف گفت: تبریز در گذشته به عنوان مهد علم و ادب ایران مطرح بوده به طوریکه در 800 سال پیش دانشگاهی به نام ربع رشیدی در این خطه تاسیس می گردد که در آن مرکز علم و تکنولوژی توام فراوری و از این رو دانشگاه تبریز نیز در امتداد آن در سال1326 با تاسیس دو دانشکده ادبیات و طب فعالیت خود را شروع نموده است.

مجیدی در ادامه با تاکید بر اینکه در طول بیش از 7 دهه از فعالیت دانشگاه تبریز چندین دانشگاه نیز از این دانشگاه مستقل شده است، توضیح داد: این دانشگاه در حال حاضر با داشتن چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، بیش از 800 نفر عضو هیات علمی و 24 هزار نفر دانشجو و ... یکی از 5 دانشگاه برتر و جامع کشور ایران است.

وی اضافه کرد: این دانشگاه تبریز همچنین در سال های اخیر گام های موثری برای توسعه همکاری های بین المللی برداشته و هم اکنون با 200 دانشگاه جهان تفاهم همکاری دارد که بیشترین تعداد آن ها با دانشگاه های کشور ترکیه است.

رئیس دانشگاه تبریز در بخش دیگر سخنان خود تاکید نمود: برای توسعه دیپلماسی علمی عملیاتی شدن این تفاهم همکاری های بین المللی بین دانشگاه ها لازم است و بر این اساس این دانشگاه آماده هر گونه توسعه همکاری با دیگر دانشگاه های جهان و به ویژه با دانشگاه های کشور دوست و همسایه ترکیه است.

بولات چاکماک رئیس دانشگاه صنعتی ارزوم کشور ترکیه نیز در این ملاقات ضمن تشکر از میزبانی دانشگاه تبریز خواهان توسعه همکاری های مشترک با توجه به ظرفیت های دو دانشگاه شد.

چاکماک در ادامه ضمن معرفی اجمالی دانشگاه صنعتی ارزوم گفت: این دانشگاه نزدیک 9 سال است که تاسیس شده و در حال حاضر با داشتن 6 دانشکده در بخش های فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم سلامت، برق، معماری و ... و 110 نفر هیات علمی، با توجه به پتانسیل های این مرکز آماده هر گونه همکاری علمی و پژوهشی با دانشگاه های تبریز و در راس آن ها با دانشگاه تبریز است.

رئیس دانشگاه صنعتی ارزوم کشور ترکیه تاکید نمود: در این سفر و با حضور در دانشگاه تبریز علاقمند هستیم در قالب طرح اراسموس و دیگر طرح ها تفاهم نامه مشترک به امضای طرفین برسد، تا اینکه از بودجه اختصاص یافته به دانشگاه صنعتی ارزوم برای تقویت همکاری علمی و پژوهشی با دانشگاه تبریز استفاده گردد.

بر پایه همین گزارش؛ بازدید از بخش های مختلف دانشگاه تبریز از دیگر برنامه های رئیس دانشگاه صنعتی ارزوم کشور ترکیه و هیات همراه وی بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 29 دی 1398 بروزرسانی: 18 مهر 1399 گردآورنده: mininote.ir شناسه مطلب: 596

به "راه های توسعه همکاری دانشگاه تبریز و صنعتی ارزوم ترکیه آنالیز شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راه های توسعه همکاری دانشگاه تبریز و صنعتی ارزوم ترکیه آنالیز شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید