استفاده از ظرفیت کتابخانه ها برای بهره مندی مردم از نمایشگاه مجازی، مشارکت نهاد برای تقویت برنامه های فرهنگی

به گزارش مینی نت، مهدی رمضانی، سرپرست نهاد کتابخانه های عمومی کشور در گفت و گو با خبرنگار خبرنگاران؛ با اشاره به دیدار خود با علی رمضانی، مدیر عامل خانه کتاب که دوشنبه عصر (20 دیماه) انجام شد، بیان نمود: در این دیدار درباره تقویت برنامه های بخش جنبی دومین دوره نمایشگاه مجازی کتاب تهران و همچنین تقویت فضای فرهنگی این دوره از نمایشگاه نکاتی مطرح شد.

استفاده از ظرفیت کتابخانه ها برای بهره مندی مردم از نمایشگاه مجازی، مشارکت نهاد برای تقویت برنامه های فرهنگی

وی درباره موضوعات مطرح شده در این دیدار گفت: در این دیدار دوستان مساله هم افزایی بیشتر از سوی نهاد کتابخانه های عمومی کشور برای اجرای برنامه های جنبی و فرهنگی نمایشگاه مجازی کتاب تهران را مطرح کردند و من در این جلسه تاکید کردم؛ با تمام توان برای مشارکت و هم افزایی در اجرای مطلوب نمایشگاه مجازی کتاب تهران از جمله همراهی در اجرای برنامه های جنبی نمایشگاه، تلاش خواهیم کرد.

سرپرست نهاد کتابخانه های عمومی کشور تاکید کرد: در این دیدار علاوه بر پیشنهاد مشارکت نهاد کتابخانه های عمومی کشور در برگزاری برنامه ها و رویدادهای جنبی نمایشگاه مجازی کتاب تهران؛ مجموعه ای از نکات هم درباره مشارکت کتابخانه ها در کنار برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران مطرح شد که این محورها باید مورد بررسی و مطالعه قرار بگیرد و هر کدام جنبه اجرایی پیدا کرد؛ اعلام خواهد شد.

وی درباره سرفصل های این مجموعه پیشنهادات گفت: استفاده از ظرفیت کتابخانه های عمومی برای تقویت حضور مردم در نمایشگاه مجازی کتاب تهران سرفصل اصلی مطرح شده در این دیدار بود اما محورهای مطرح شده و پیشنهادی در این سرفصل، باید مورد مطالعه و کار کارشناسی قرار بگیرد تا نتیجه این مطالعات جنبه اجرایی پیدا کند.

رمضانی درباره محورهای این همکاری عنوان کرد: نهاد کتابخانه های عمومی کشور تلاش می کند با استفاده از ظرفیت های کتابخانه ها در بخش محفل ها و کانون های ادبی یا امکانی که در بخش معرفی و نقد کتاب دارد، فضای فرهنگی نمایشگاه مجازی کتاب تهران را تقویت کند و از ظرفیت کتابخانه های عمومی برای حضور مردم به ویژه شهرستانی ها در نمایشگاه مجازی کتاب تهران استفاده کند.

استفاده از ظرفیت کتابخانه ها برای حضور مردم در نمایشگاه

سرپرست نهاد کتابخانه های عمومی کشور درباره ظرفیت های کتابخانه ها برای حضور در نمایشگاه مجازی کتاب تهران گفت: نهاد تلاش می کند در کتابخانه ها به ویژه در شهرستان ها و منطقه های که اندازه دسترسی به کامپیوتر و اینترنت کمتر است، بستری را فراهم کند تا افراد بتوانند به جای حضور در کافی نت ها، با حضور در کتابخانه ها از نمایشگاه مجازی کتاب تهران خرید کنند.

وی اصل برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران را یک فرصت مغتنم برای توزیع عادلانه کتاب و محصولات فرهنگی در کل کشور دانست و تاکید کرد: اصل برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران باعث دسترسی عادلانه محصولات فرهنگی در میان همه مردم کشور می شود و در این میان سهم این دسترسی در شهرستان ها و منطقه ها کم برخوردار از مزیت های مهم برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب است.

رمضانی تاکید کرد: نهاد کتابخانه های عمومی کشور هم از نمایشگاه مجازی کتاب تهران استقبال می کند و تمام تلاش خود را برای هم افزایی و مشارکت مطلوب برای اجرای بهتر این رخدادد فرهنگی خواهد کرد.

سرپرست نهاد کتابخانه های عمومی کشور عنوان کرد: در دوره قبلی پیشنهاداتی برای تقویت حضور کتابخانه ها در کنار نمایشگاه مجازی کتاب تهران را مطرح کرده بودیم؛ اما نتیجه ای نداشت. امیدواریم در این دوره بتوانیم حضور کتابخانه ها را در کنار برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران، تقویت کنیم.

منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران
انتشار: 4 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 4 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mininote.ir شناسه مطلب: 1979

به "استفاده از ظرفیت کتابخانه ها برای بهره مندی مردم از نمایشگاه مجازی، مشارکت نهاد برای تقویت برنامه های فرهنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استفاده از ظرفیت کتابخانه ها برای بهره مندی مردم از نمایشگاه مجازی، مشارکت نهاد برای تقویت برنامه های فرهنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید