مذاکره پرسپولیس با محمدرضا حسینی
به گزارش مینی نت، پرسپولیس با کنار گذاشتن سیامک نعمتی و حامد پاکدل از فهرست خود در حال حاضر سه جای خالی در فهرستش دارد. یکی از این جا های خالی به جذب مهاجم نوک اختصاص پیدا خواهد نمود.

مهاجمی که قرار است خارجی باشد. اما برای دو جای خالی یحیی گل محمدی بازیکنانی را مدنظر دارد. محمدرضا حسینی، حسین شنانی و گادوین منشا نفراتی هستند که احتمال پیوستن شان به پرسپولیس در نیم فصل وجود دارد. در این میان حسینی به نوعی در فهرست مازاد سپاهان قرار گرفته و در ذوب آهن شاگرد یحیی بوده است. اگر او خودش بتواند رضایتنامه بگیرد آن وقت شانس زیادی برای سرخپوش شدن خواهد داشت. شنانی هم خودش در کوشش برای گرفتن رضایتنامه اش از نفت مسجدسلیمان است.
همین شرایط را منشا هم دارد و باید دید مس رضایتنامه او را راحت صادر خواهد نمود یا نه. البته این احتمال هم وجود دارد که یحیی یک جای خالی برای جذب بازیکن آزاد برای نیم فصل دوم بگذارد تا اگر دوباره شیخ دیاباته یا بازیکن دیگری مصدوم شد بتواند برای او جایگزین بیاورد.
منبع: فرهیختگان
منبع: فرارو