با آداب جالب و عجیب رستوران رفتن در کشورهای مختلف جهان آشنا شوید

به گزارش مینی نت، در این مطلب به موارد جالب و عجیبی از آداب رستوران رفتن در برخی از کشورهای مختلف جهان می پردازیم.

با آداب جالب و عجیب رستوران رفتن در کشورهای مختلف جهان آشنا شوید

به گزارش ، همه ما می دانیم که هنگام خوردن غذا نباید با دهان پر حرف بزنیم، با سر و صدا غذا خوردن زشت و آزار دهنده است و یا اینکه استفاده از تلفن همراه سر میز غذا بی احترامی به بقیه همراهان محسوب می گردد، اما آداب رستوران رفتن در همه کشورها یکسان نیست. از طرفی، آگاهی از آداب و رسوم و عرف هر کشوری در هنگام سفر اهمیت زیادی دارد، چون ممکن است ناخواسته مرتکب کاری شویم که در فرهنگ آن کشور توهین و گستاخی محسوب می گردد و بنابراین به دردسر بیفتیم. در ادامه به موارد جالب و عجیبی از آداب رستوران رفتن در برخی از کشورهای مختلف جهان می پردازیم.

اگر نمک و فلفل را از قبل روی میز گذاشته باشند، ایرادی ندارد که به غذایتان کمی نمک یا فلفل بزنید. در غیر اینصورت، درخواست نمک و فلفل از پیشخدمت، توهین به توانایی آشپز در تشخیص مقدار چاشنی غذا محسوب می گردد.

علاوه بر این، برای ایتالیایی ها قابل قبول نیست که بخواهید غذای دریایی تان را با پنیر امتحان کنید. در حقیقت، در رستوران های ایتالیا، گاهی درخواست چیزی که از قبل درنظر گرفته نشده، بی ادبی محسوب می گردد.

در برخی کشورها هر نوع سر و صدایی هنگام غذا خوردن، مثل ملچ ملوچ کردن یا هورت کشیدن را بی ادبی می دانند. اما ژاپنی ها این کار را انجام می دهند تا به آشپز یا پیشخدمت نشان دهند که از غذایشان لذت می برند و قدردانی خود را اینگونه ابراز می نمایند.

در فرانسه، در صورت امکان، از دنگی حساب کردن صورتحساب رستوران خودداری کنید، چون از شما یا هر کدام از افراد آن جمع انتظار می رود که پیشنهاد دهید تمام صورتحساب را متقبل شوید. با این حال، در برخی موارد، این انتظار از کسی وجود دارد که جمعی را برای خوردن غذا در رستوران دعوت نموده. البته در مواردی هم دنگی حساب کردن ایرادی ندارد، مثل زمانی که با افراد زیادی یا همکاران تان به رستوران رفته باشید.

اگر از آن دست افرادی هستید که عادت دارند ذره ای از غذایشان را در بشقاب باقی نگذارند، هنگام رستوران رفتن در چین از این کار خودداری کنید. چینی ها خوردن غذا تا ته را بی ادبی می دانند چون تصور می نمایند با این کار غیر مستقیم به آشپز یا میزبان می گویید که به اندازه کافی به شما غذا نداده. این مسأله در کشور کلمبیا هم وجود دارد.

در برخی از قسمت های کشور چین، این کار را مایه بدشانسی می دانند. اگر هنگام خوردن یک تکه ماهی، به استخوان آن برسید، نباید ماهی را برگردانید و به خوردن ادامه دهید. چینی ها معتقدند این کار نمادی از واژگون شدن قایق ماهیگیری است. در عوض این کار، باید از همان طرف، استخوان های ماهی را جدا کنید و به خوردن ادامه دهید.

استرالیایی ها معمولا ترجیح می دهند که هنگام غذا خوردن در خصوص مسائل کاری بحث ننمایند. البته این مسأله به شخص یا گروهی که با آن ها غذا می خورید بستگی دارد، اما باید به دنبال نشانه ای از سوی همراهان تان باشید تا متوجه تمایل یا عدم تمایل آن ها به بحث های کاری شوید.

در برخی کشورها نصفه بودن نوشیدنی داخل لیوان یا فنجان قابل قبول نیست. اما در قزاقستان، این کار معنای خوبی دارد. در این کشور، نصفه بودن محتوای فنجان به این معنی است که چای تان گرم خواهد ماند، چون میزبان یا پیشخدمت دائماً فنجان شما را پر خواهد نمود و به این ترتیب تعامل وگفتگو بین شما ادامه خواهد داشت.

اما اگر میزبان یا پیشخدمت، فنجان تان را کامل پر کند، یعنی وقتش رسیده که آنجا را ترک کنید.

منبع: روزیاتو

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 12 خرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: mininote.ir شناسه مطلب: 137

به "با آداب جالب و عجیب رستوران رفتن در کشورهای مختلف جهان آشنا شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با آداب جالب و عجیب رستوران رفتن در کشورهای مختلف جهان آشنا شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید