خنک کردن فضای داخلی ساختمان با نور خورشید

به گزارش مینی نت، یک استارت آپ با استفاده از فناوری نانو، پوششی ایجاد نموده که می تواند نور خورشید را جذب و با طول موج های بالاتر نشر دهد.

خنک کردن فضای داخلی ساختمان با نور خورشید

جهت دریافت خدمات نقاشی کاری با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

به گزارش خبرنگار هزاران سال قبل، انسان های نخستین آموختند که چگونه پوست حیوانات و گیاهان خوردنی را زیر نور خورشید خشک نمایند. آن ها کم کم فهمیدند که اگر غار محل زندگیشان رو به آفتاب باشد، در ماه های سرد زمستان گرم می ماند. اکنون نیز مردم خانه های خود را رو به آفتاب می سازند تا از نور و گرمای آن استفاده نمایند. در سراسر جهان کشاورزان می دانند که محصولات در شیب های آفتابگیر بهتر رشد می نمایند. آن ها محصولات کشاورزی و گوشت های مختلف را زیر نور خورشید خشک می نمایند تا فاسد نشوند.

حدود 300 سال قبل، یک دانشمند سوئیسی آبگرمکنی ساخت که با استفاده از انرژی خورشید آب را گرم می کرد. این آب گرمکن، جعبه ای چوبی بود که در شیشه ای و کف سیاه و تیره داشت. قسمت سیاه، گرمای خورشید را می گرفت و آب را گرم می کرد و دمای آن را به حدود 88 درجه سانتیگراد می رساند. حدود دویست سال قبل نیز در فرانسه از پرتو های خورشید برای جوش آوردن آب یک دیگ بخار استفاده شد. بخار دیگ، یک دستگاه چاپ را به کار می انداخت. از این دستگاه برای چاپ روزنامه استفاده می کردند.

فناوری استفاده از نور خورشید با رشد تکنولوژی رشد کرد و در جامعه کنونی ما استفاده های زیادی از نور خورشید می گردد که شاید مهمترین و کاربردی ترین آن تبدیل نور خورشید به گرما و انرژی باشد. اما به تازگی یک استارت آپ با استفاده از فناوری نانو، پوششی ایجاد نموده که می تواند نور خورشید را جذب و با طول موج های بالاتر نشر دهد. با این کار، فضای داخل ساختمان خنک می گردد. این محصول سال آینده وارد بازار می گردد.

سولکولد (SolCold) استارت آپ فعال در حوزه فناوری نانو است که از پوشش نانومقیاس برای بهره برداری از نور خورشید به منظور خنک کردن استفاده می نماید. این سامانه می تواند فضای داخل ساختمان، خودرو و حتی داخل لباس را خنک کند.

تغییرات آب و هوایی عواقب ناگواری برای کره زمین در پی دارد. پیش بینی می گردد که دمای کره زمین طی سال های آینده فرایند افزایش خود را ادامه دهد که این موضوع روی الگو های بارش در کشور های مختلف تاثیر مستقیم خواهد داشت.

از این رو، استارت آپی به دنبال استفاده از نور خورشید برای خنک کردن فضا های داخلی ساختمان است.

نتایج مثبت داروی ضدسرطان کبد حاوی نانوذرات پلی پپتیدی

یارون شنها، بنیان گذار و مدیرعامل شرکت سولکولد می گوید: شرکت سولکولد از فناوری نانو برای ایجاد پوششی استفاده می نماید که قادر است نور خورشید را برای خنک کردن داخل خودرو، ساختمان، هواپیما، پوشاک و حتی قطعات الکترونیکی استفاده کند.

ماده جاذبی که این استارت آپ فراوری نموده می تواند نور خورشید را جذب و آن را با طول موج های بالاتری نشر دهد؛ بنابراین، دما در محیط کاهش می یابد.

شن ها می افزاید: ماده ای که ما می سازیم به دو شکل است، اول به صورت رنگ که می توان آن را روی هر سطحی به کار برد، دوم به صورت لایه نازک که می توان آن را رول نموده و همانند فویل آلومینیم روی سطح قرار داد.

این استارت آپ در حال اجرا آخرین تست های خود روی این فناوری است. این شرکت انتظار دارد که محصولات خود را اوایل سال 2021 وارد بازار کند. هر چند بعضی از شرکت ها، اولین سفارش های خود را در سه ماهه سوم سال2020 دریافت خواهند کرد و می توانند پوشش دهی محصولات خود را شروع نمایند.

به گفته شنها، این استارت آپ تا به امروز 4.25 میلیون دلار حمایت اقتصادی جمع آوری نموده و 10 کارمند دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 20 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: mininote.ir شناسه مطلب: 739

به "خنک کردن فضای داخلی ساختمان با نور خورشید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خنک کردن فضای داخلی ساختمان با نور خورشید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید